23 set. 2012

El temporal s’atansa

Publicat en 13:26 sota General

Com era de preveure, abans de que Catalunya, mitjançant el seu Parlament, prengui decisions sobre el futur ja ha començat a anunciar-se una tempestat que de moment no va més enllà de quatre gotes però que promet pluges fortes i calamarsa per les properes setmanes.

El dimarts dia 25, el Parlament obrirà el debat de política general i s’esperen decisions importants com la de avançar les eleccions, definir on es vol arribar i senyalar el camí per arribar-hi.

El senyor Rajoy ja ha començat a afluixar, obrint una petita escletxa al diàleg amb el president Mas, diàleg negat fa un parell de dies a Madrid. El senyor Aznar diu que “nadie va a romper España” i la senyora Sànchez Camacho afirma que “Mas no pot imposar la ruptura d’Espanya”. Tot estan una mica esverats perquè han comprès que ara si que es pot tirar endavant en el camí de l’autodeterminació.

Per principi, no tinc massa confiança en els governs en general i no se si és culpa meva o dels governs. De totes maneres, ara hem de esperar que el nostre actual o el que surti d’unes eventuals eleccions avançades pugui trobar el consens necessari per anar fent camí sense defallir.

El moment és històric i tots hem de demostrar que estem a l’altura de les circumstàncies. No serà fàcil però amb unitat i empenta hi arribarem.

No hi ha resposta