Navegació

Cicloturista o ciclista 30, octubre de 2020

Publicat per Josep Rof en : General, la meva ELA i jo , Rastrejar

(en Josep es a l’esquerra de la foto)

He set un ciclóturista, per no dir ciclista, sortia els 80’s i 90’s amb el CCG, on fèiem un Campionat anual, cada sortida era puntuable, on hi havia la disciplina per poder puntuar, portar el Maillot del Club, respectar les parades assignades de retrobament, els ciclistes eren tots iguals, hi havia advocats, metges, varis oficis i negocis, allà predominava la bicicleta, esmorcàvem tots junts, el capità tenia la potestat de donar-lo per acabat, totes les sortides estaven programades, al principi de temporada se’ns donava un llibret on hi havia totes les sortides i aquesta programació se seguia el peu de la lletra, tret que per unanimitat i amb vist i plau del capità, es podia modificar. També hi havia dues sortides, una curta i l’altre mes llarga, podies escollir, això permetia desdoblar-nos i no se tants a la carretera. Els que sortien els dissabtes també puntuaven. Recordo un any tenir el màxim de punts, per haver puntuat cada sortida programada.

La meva Bicicleta era una Zeus grisa, anava molt be, estava feta al Nord, lo milloret per l’època. Desprès vaig anar comprant peces Campagnolo, mica en mica, vaig acabar de muntar una bici nova, menys el quadre que era usat Colnago. Aquesta me la van robar del traster. La Zeus la guardo per restaurar, em faria il·lusió que algun net s’aficionés a fer una Eróika (son bicicletes clàssiques de pedal de clip, cables dels frens al aires, així con els desviadors al quadre. Tots tenen altres esports. Restaurar-la amb perill que la robin, m’ha fet desistir.

Fet l’exposició d’un vell ciclista, us passo a dir: Els meus 77 anys i 19 amb ELA ara torno a pedalar, ho faig per suggeriment del Jose, el jove que mantén la BIPAP. De fet fa poc que la tinc d’unidor les vegades que he rodat, m’han d’ajudar a posar el peus al clip, també ser veig per fer anar els braços. Sento pessigolleig a les cames després de fer-la anar.

Res son fets de VIDA! Actuals i en el record.

Josep Rof Rof