Navegació

ser vell 22, juliol de 2015

Publicat per Josep Rof en : fotos de jrrof, la meva ELAi jo , Rastrejar

IMG_5299

Mur

Mirar com perdent la mirada

-liquen, falguera, rovell-,

inundar-me de pedra, ser pedra, ser vell

com el món, reposar…

IMG_5271

No m’adono pas que sigui vell, arrossego una ELA fa 14 anys, en el transcurs del últim any m’he vist envoltat de precarietat en la salut, la intoxicació agost 2014, març 2015 tíbia i peroné, juny una vexada de les constants vitals, encara m’estic recuperant. A pesar dels ensurts de la VIDA! amb 72 anys no amb sento vell…gran si vell NO. Aquestes pedres si que en són de velles. Com deia l’Espinàs amb els seus 88 anys <<Ser vell és l’única manera de viure molt de temps>>  Josep

IMG_5270

La lucidesa de saber-se vell J. M. ESPINÀS

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/opinio/lucidesa-saber-se-vell-4371535