Navegació

vida! 7, febrer de 2014

Publicat per Josep Rof en : fotos de jrrof, la meva ELA i jo , Rastrejar

IMG_6695

Coses importants en el dia d’avui

(1)     Avui ens ha deixat Tatiana Sisquella, el càncer l’ha fos, sols tenia 35 anys i una veu tendra, vital, plena de VIDA! que avui s’ha apagat per sempre. Així es la VIDA! viure i morir.

(2)     Avui he conegut en Jordi un elátic de Terrassa, em intercanviat MS, derivant les converses cap el primer EM, auguro que serà una bona amistat.

(3)     Que el ametller, solitari, escarransit  i mig neulat, lluitant per la VIDA! estava ple de flors, sense pensar-m’hi la Canon l’ha fotografiat. (acompanyaran aquest post d’avui)

Aquestes fites doloroses, amargues o l’arbre florit, són coses que empenyen el dia, un rere l’altre, els sentiments, rere els sentiments, les angoixes, rere angoixes, dia a dia les anem vivint, assumint i com no ens ajuden a viure, les bones i les dolentes. Mentre vaig fent el camí, dels tretze anys convisquem amb una ELA, ella i jo som u, un pac, com la tortuga i la seva closca o el cargol.

Durant aquests anys, internet m’ha permès a conèixer molts elàtics/ elàtiques  de tot el món, alguns/algunes ens han deixat, conservo les seves converses, com el millor tresor del món, la longevitat/ lentitud, de la meva ELA m’ho ha permès.

Avui he començat la pagina d’una nova amistat, que auguro serà intensa, mentes la senyora ELA ens ho permeti. Els vells talers de la meva joventut (dels 14 als 22 anys) quant portaven un fil dolent, que es trencava o s’esborronava sovint, es deia: “mala peça té el teler” amb l’ELA passa el mateix, tenim que ballar amb la més lletja, doncs que cony BALLEM! fins el final de la VIDA! Josep

IMG_6696

 Ara tu i jo som com aquest ametller,

que lluita amb solitari encerclat de per VIDA!