Navegació

hivernació 13, gener de 2013

Publicat per Josep Rof en : coses d'altri, fotos jrrof , Rastrejar

HIVERNACIÓ
el darrer estiu dorm
al fons de la piscina
amb les algues i les joguines
que no sabérem recuperar.


potser tornaran els dies
sense límits i un cop més esclatarà la llum
sobre els somnis perduts
al fons de no sabem quins corredors.
Anna Montero

fotos Canon PowerShot G12 per jrrof

Avui ens fa un dia de rigorós hivern, el dia es gris, plujós i fred. Reclòs a casa, llegeixo poesia i m’ha agradat aquesta que he penjat, entronca amb el dia que ens fa, a pesar de lo que ens diu, és un poema breu, fresc, una refecció directa al pas del temps, un estat d’ànim d’incertesa i desesperança, a més d’un propòsit de futur. Gràcies Anna, m’has omplert el mati d’un dia de VIDA gris, GRIS.

Comentaris»

1. Josep Rof - 13 gener 2013

Hibernación
el último verano duerme
el fondo de la piscina
con las algas y los juguetes
que no supimos recuperar.

quizá volverán los días
sin límites y una vez más estallará la luz
sobre los sueños perdidos
al fondo de no sabemos qué corredores.
Anna Montero
.
Hoy nos hace un día de riguroso invierno, el día es gris, lluvioso y frío. Recluido en casa, leo poesía y me ha gustado esta que he colgado, entronca con el día que nos hace, a pesar de lo que nos dice, es un poema breve, fresco, una refacción directa al paso del tiempo, un estado de ánimo de incertidumbre y desesperanza, además de un propósito de futuro. Gracias Ana, me has llenado la mañana de un día de VIDA gris, GRIS.


*