Navegació

¡somric! al 2011 1, gener de 2011

Publicat per Josep Rof en : ELA, General , Rastrejar


01/01/2011   00:00

Somric al 2011 🙂 doncs m’agrada la composició dels números un aneguetun cero i dos cofois uns es un número simpàtic, de fet tots els números ho son de simpàtics si te’ls mires amb bon ull, vegeu sinó el 13 o el 69, en fi, encetem un Nou Any, un Nou President, ell i nosaltres plens de bons propòsits, com si la vida ens comences de nou, la vida en si no entenc de anys nous, ni vells, la vida és vida i prou, i dura el que dura, les fites les posem nosaltres, el dia del naixement, la primera dent etc, a la vida els dies no li passen, sinó som nosaltres que ens VOLEN!!! Sense adonar-me’n faig camí dels 68 de vida i dels 10 del diagnòstic ELA, els humans som eixí comptabilitzem els fets de la vida etiquetant-los per dies, mesos, anys, sols és una manera de mesurar el temps.

Be 2011 serà un any sense fum, doncs sembla que no es podrà fumar en llocs tancats, soc un ex fumador i com tal ara no suporto el fum, no me’n ser avenir de com podia o podíem fumar havans, faries, caliquenyos , senyoretes, a temporades en Pipa, de fet encara les conservo totes les usades per mi, una de petita plena de records, va ser la primera em va acompanyar tota la mili fen el soldat i cremaven picadura, era una manera d’estalviar eren temporades minses, no teníem ni un duro, a les estones lliures recordo haver treballat treien fusta dels vaixells atracats al moll per 3 duros l’hora o fregat ampolles de cava amb sosa càustica per ser reutilitzades, la pipa era la meva aliada. Ara descansa al meu costat.

Be doncs com manen les costums rebem el 2011 amb il·lusió i bons propòsits felicitem-nos!!! I fent camí per la vida ens el cruspirem en un tres i no res. Altres anys vindran, fins que arribarem el final que algú ens te reservat, editaran esqueles, el primer que mirarà la gent es els anys que tenia el difunt. No hi podem fer res, aquesta mesura dels anys ens acompanyarà sempre, ja ho veieu inclòs desprès de la mort, “mireu ja fa un any que ens va deixar”, vols dir? Recordeu el que us he dit abans… els anys no passen ens VOLEN!!! I amb ells tots nosaltres.

Que el 2011 ens ompli de Pau al món i en els nostres cors. Josep

Fundació per la Pau – Avançant cap a una cultura de pau

http://www.avui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/352107-prohibit-fumar.html