Navegació

els reis mags! 6, gener de 2010

Publicat per Josep Rof en : General , Rastrejar
portatil.jpg   Carta a una amiga

Hola per casa han passat els mags i com sempre han deixat molts regals i la casa plena d’embolcalls, quins nervis…quina il·lusió demà aquet any tenen festa, diuen que han de jugar, sana paraula JUGAR, l’any que bé l’endemà de reis cap a l’escola com manen els polítics de torn, res de jugar, l’home m’hi accepta canvis, som animals de costums. Que bonic JUGAR!!! I saber jugar!!! Dolc moment d’evasió de la ment dels estralls de món o qui diu de la tasca rutinària diària em que estem sotmesos, doncs que carai que el món sencer jugui amb nosaltres, l’any que bé el 7 no podrem.

 

A hisenda li ha tocat la grossa, ella mai perd per Nada quasi 1 milió d’euros en % el nen el primer premi i la resta. Mentes hi haguí qui tingui fe amb la loteria/rifa hisenda s’omple les butxaques. Uns es pregunten i si toca? I si cau el cel?  El mes probable que ni caigui ni ens toqui, esta clar que a la rifa s’hi ha d’apostar. Contens i enganyats. L’any vinent hi tornarem. Mai escarmentarem som animals de costums.

 

A mi m’han passat un aparell de subjecció per disposar el portàtil inclinat, “un altre estri per estar mes còmode” de moment està a l’embolcall, demà com els nens JUGAREM.

 

Sense res més per dir-te una abraçada XXX Josep