Navegació

llanars 7, desembre de 2009

Publicat per Josep Rof en : fotos, General , Rastrejar

img_3836.JPGimg_3838.JPGimg_3839.JPGimg_3841.JPGimg_3850.JPGimg_3857.JPGCanon EOS 400D digital 06/12/2009 per jrrof

El apartament a Llanars

Per la finestra de fusta i vidres quadradets és veu per damunt de taulades veïnes la muntanya de fons, te arbrat de pi a la part superior d’un verd intents, al centre hi ha feixes conreades d’herba i a la part baixa l’ocupen llargs arbres de fulla caduca, el contrast és abismal, dos colors com la nocilla el contrast és bonic i harmoniós.

 

Per la porta del terrat/balcó, també per sobre taulades tres turons allunyats, un té antenes, un altre com un castell patit i l’altre més petit acaba amb molta punxa, també el contrast dels colors de la tardor unes taques ocres i son presents.

 

Una balconada angula, on reposen 4 cadires amuntegades i una taula de plàstic blanc decolori’t per el sol i fred. A la habitació gran també te balconet que dona al sud. Amb va fer l’afecta d’estar a casa doncs el parquet és calcat (marro fort).

 

Havent suportat per dinar una collada (7 petits i 7 grans) tots asseguts a la parada taula, una mesa auxiliar va fer la delícia dels petits. Després la obligada migdiada i l’estrena del llit, fort i pla, 3 coixins buscant comoditat va acabar per usar-ne sols un. Va ser difícil per incorporar-me, la petita tauleta no tenia base i al no poder-ne donar sopor amb va costar molt i molt, alajup i a la tercera la vençuda.

 

La tornada va ser perfecte, accepte de Vic ençà que hi varen haver aturades per la massificació d’incorporació dels procedents de Vic celebraven el Mercat Medieval.

 

Unes mandarines a les 9 em punt al llit. Les noticies feien honors a la Pilota d’Or de Messi.

Josep Rof i Rof

 

Tags: