Navegació

tot n’és ple uff… 14, setembre de 2009

Publicat per Josep Rof en : foto, fotos , Rastrejar

img_2892.JPGA falta d’empit una finestra d’anys i descuidada… serveix per deixar-hi escombraries… tot n’és ple uff…  A terra una estranya natura adorna la antiga casa… malauradament tot n’és ple uff… img_2898.JPGCanon EOS 400D DIGITAL Objectiu 17/85mm. 13/09/09 per jrrof

Comentaris»

1. M. Roser - 14 setembre 2009

Aquestes fotos són una mica depriments, però d’un gran realisme ja que a cada pas ens trobem en coses com aquestes que ens fan pensar que hi ha persones que la Natura els importa un rave (que també ho és), i és que no pensen que amb el temps, ells també en sortiran perjudicats sinó cuiden l’entorn. Potser si ho veuen plasmat en imatges, en seran més conscients.
¡¡¡¡¡ Estimem la Natura !!!!!
M. Roser
Perdona, perquè els meus comentàris estan pendents de moderació?

2. Albert - 15 setembre 2009

Tantes coses que es prohibeixen…, tants recursos destinats a posar multes a les zones blaves, verdes,…., i que fàcil és que els amos deixin “cagar i pixar” els seus gosos a qualsevol lloc, ja sigui en runes o a la mateixa porta d’un veí…. I NO PASSA RÈS!!.


*