Navegació

coses i més! 9, setembre de 2009

Publicat per Josep Rof en : General , Rastrejar

Coses d’en Josep!

Avui m’ha passat una cosa guapa, un yayos de tertúlia a un banc del fondo de Can Dachs i controlant-t’ho tot, m’he fet el murri…us ho explico:

 

Ha set molt bo, havia d’anar al SabadellAtlantico i com que coneixen a molta La Garriga és un poble els repassen a tots… Una manera com una altre de passar l’estona. Jo m’he fet el murri… tirant recta i fen amago com per entrar el bar de la plaça i per sota les voltes fins al banc, ells feien vista a l’esquerra aguaitant un monument (mai cap se’ls escapa cap) jo els vigilava… ni entrant ni sortim m’han vist.

 

M’hi acosto els 4 asseguts al banc de la plaça. Que ha estat bo el carajillo? No pas, he anat el banc a fer-me d’un caramel, tenia pessigolles el coll. Ji ji ja i JA. Ei! Us faig una aposta, anem-hi i que pagui la convidada qui no tingui la raó. Carregats de mandra e incrèduls obro la ma i els hi ensenyo el caramel del banc, ah! l’he demanat de menta, de farol ho he encertat, era de menta.

 

Em continuat la tertúlia fins que en un moment donat s’han aixecat tots 4, ells jo no (estava assegut a la cadira de rodes la McLaren). Manava el rellotge. Eren l’una tocada.

 

He anat a correus a llençar una carta al rei. A un súper a fer provisions d’aigua per la mascareta, unes gelatines i poca cosa més. A la farmàcia a recollir medecines miraculoses. Avui he estrenat un pas de vianants adaptat, d’aquí dono gracies a l’ajuntament per haver-me escoltat, han trigat però ja esta fet i ben fet.

 

Malgrat tot sigueu feliços tant com jo una abraçada llarga,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, fins aquí.

 

Ens diu al f’eisbuc la Anna Ramos Illa  09/09/09…m’he comprat el 9nou, m’he menjat un ou i una nou…espero no fer-me un enrenou!! NO, it isn’t… I don’t KNOW. De moment no ha passat res de NOU…. 9 de 9 amb folre i manilles…

 

I jo li he deixat aquet comentari Josep Rof ei! Feliç dia del 9999999999999999 ei! Anna mol original!!! BELLÍSSIM!!!!

 

Un dia rodó, RODÓ acompanyats de 999999999999999999999