Navegació

Revetlla a Sa Tuna! 25, juny de 2009

Publicat per Josep Rof en : foto , Rastrejar

Revetlla a Sa Tuna 

Després d’haver patit una nit de por, tristesa i sobretot molta impotència al veure com les flames destruïen el paisatge que envolta la cala de sa Tuna, aquest matí quan ens hem acostat a la cala per comprovar les seqüeles de la desgracia i saludar a la seva gent, ens hem creuat amb un bomber fatigat i embrutit per les cendres. Moltes gràcies – li he dit.  De sobte ha aixecat la seva mirada i amb els ulls plorosos me n’he adonat que no deu estar gens acostumat a rebre felicitacions per la seva arriscada feina.

Doncs gràcies a totes les persones que aquesta nit de revetlla han treballat en equip arriscant les seves vides per salvar les nostres i la dels nostres paisatges.

I aprofitant l’avinentesa em pregunto si amb tantes coses que es prohibeixen en aquest país, com pot ser que encara es permeti llançar petards sense coneixements ni cap mena de control,  i quina serà la sanció que rebrà la persona que aquesta nit ha destruït part del meu racó preferit de Catalunya, Sa Tuna.

Yolanda Bonilla Ríos

(carta adressada a La Vanguardia) (fotos des del mòbil per Albert)

2009_6_23_24-satuna-es-crema.jpg2009_6_23_24_satuna-es-crema_aigua-pel-raco-de-llevant-darrera-punta-des-plom.jpghttp://www.tv3.cat/videos/1263529/Costa-Brava