Navegació

retallat i retallat! 21, juny de 2009

Publicat per Josep Rof en : foto , Rastrejar

a_en-josep-rof-i-rof_200x259.jpga_img_2853_200x267.JPG Canon PowerShot G9 21/6/2009 per me filla Montse 

retallat! i retallat!

Amics meus ara que ens ha arribat l’estiu, cal fer neteja, ja fa dies que amb barrinava per el cap de treure’m el bigoti¿? Fa que va en mi quasi 40 anys, però no he set prou valent! Us ho explico ahir vaig passar-m’hi el numero 2 de la maquina de tallar cabells (fotos abans i d’ahir) i qual sorpresa meva ningú familiarment em va dir res, mireu que es nota i per el munt de pel va caure a la pica.

Avui sant torna-m’hi el numero 1 i tampoc deu ser perquè no amb miren. Això seria preocupant. Deu ser perquè a l’hora porto barba de 5 dies¿? No se, no se…

Ara sols amb queda el 0 i el sobre 0. demà si soc valent! Valent ho soc però i si no m’agrado? De totes maneres al emmirallar-me no m’agrado mai.

Total que pot passar que d’una vegada s’adonin i diguin PAPA! Que as fet. No m’agrades així. I a les hores vindrà la meva… fa 4 dies que me’l retallo i no m’haveu dit res i m’heu obligat cada dia fer-ne un trosset menys…perquè us fixeu en mi… que carai.

Ara ja està ens passarà l’estiu i el decuit d’afaitar-me’l creixerà el bigoti i tornarà a ser esplendorós, ofenós i rebel, com l’he portat des de fa molts anys. Ho NO.

€i! Total son pels i un descuit d’afaitar-te’ls.

                                               Bon estiu per tothom!!!!

dilluns 22 us haig de dir què de la retallada del bigoti tothom familiarment se’n va adonar… Sembla que varen posar-se d’acord per fer mutis. I mentres jo fresquet sense bigoti o amb el bigoti retallat quasi del tot. Bon dia per tothom. Sigueu Feliços tant! Com ho soc jo!