Navegació

25/05/07 dolços moments! 14, març de 2009

Publicat per Josep Rof en : reculls , Rastrejar

8-9-10.jpg 25/05/07 dolços moments!

bon dia! Són just les set del mati, just el dia s’ha llevat, a fora (…)  un lleuger airet de matinada, juga em les fulles tendres dels arbres, he vençut el refredat (…) quina pau a casa estem sols la dona i jo, a la ràdio tinc música clàssica, hi ha moments de vida que un troba una pau interior (…) com si estigués envoltat d’una aureola (…) aquests n’és un, serà per la música o per la pau o per la matinada o per haver vençut el refredat, no ho sé, no ho sé (…)  bon dia papa diuen fluixet, per no trencar el moment, la dona es pren el primer cafè en llet i continua llegint el gruixut llibre del club de lectura, també deu sentir la pau que avui sento jo, n’estic convençut, el dissabtes i diumenges solen ser dies diferents (…) no hi transit a casa, sols això els fa diferents (…) de fet tots els dies són diferents, que carai (…) no ni ha cap d’igual, per la finestra veig què continuen bressolats els til·lers,  a sota un retallat jardí comunitari, ahir uns jardiners s’hi entretenien (…) un resplendent sol vol treure el nas rere l’edifici del davant (…) rere el fondo hi ha un bosc de pins (…) i de tant en tan passa el tren elevat, que just treu el nas per un clar del bosc (…) estem en un paradís, rodejats de natura per a tot (…) tinc un llibre començat que m’està esperant “relacions particulars” josep mª espinàs (…) primer esmorcaré, no se què, doncs si, uns cereals integrals amb llet i un cafetó (…) també vull repesar-me el poema de “sa tuna” ahir el vaig recordar, sor nià de tenir les coses escrites, la memòria no ho pot retenir tot (…) haig d’endreçar la taula, la tinc plena de candidats, a mi mai m’han fet falta,  a la paperera aniran (…)  obeint a no se que de la jornada d’avui “reflexió” o com es digui (…) quin descans el d’avui, deu ser la pau que sento que va relacionada amb la “reflexió” dels electes (…) o un feix de circumstancies, beneit i plàcid moment (…) demà anirem o aniré a complir una vegada més amb la senyora democràcia (…) bé l’esmorzar t’espera josep (…) així que tanca els pensaments i cap a la taula (…)  e omès els punts i a part i les majúscules que carai crec el moment s’ho valia (…) fins ara, fins ara mateix, sigueu bons (…) i dolços moments! 

 Ei! Torneu-me el drap de la ironia, sense ell, soc mort en vida. Josep

Feu-vos coixins ben flonjos… em núvols blancs de cel! Josep

La vida és una festa i s’ha de viure com un convidat més a aquests privilegi. Sisa

El secret d’ ’’el secret” Vaja secret? És ja un best-sellers a EU “El secretd’Oprah Winfrey

Perdoneu-me per aquesta data hi havien eleccions, no soc capaç de recordar quines eren? Si algú amb llegeix que m’ajudi sis plau! Gracies Josep

Tags: