Navegació

cadira electrònica! 14, novembre de 2008

Publicat per Josep Rof en : ELA , Rastrejar

en-josep-a-la-sinia-marc07mmm.JPG   img_2280mmm.JPG 

Hola amics! Serveixi la mateixa per saludar-vos i desitjar-vos un bon aprovisionament davant les festes que s’acosten. Compteu el dispendi, diuen què… “estem en CRISI”.

Vull posar-vos al corrent del funcionament de la Cadira Electrònica Mistral3 INVACARE el seu funcionament és impecable! Amb passeja des de fa dos anys. mai s’ha queixat malgrat el meu pes, mai m’ha deixat tirat, però per les voreres mal adaptades que trobo fen camí, els eixos davanters pateixen de feblesa, 4 eixos davanters totalment torçats (dues vegades canviats).

Davant de tal anomalia, un *amic mecànic a qui dong les gràcies des d’aquí, es va brindar a fer-ne fer… uns de nous amb ferro més acerat. Avui els ha instal·lat. Us mantindré in formats del resultats obtinguts. Si responen OK us ho faré saber.

També dir-vos que estaria disposat si algú es trobes com jo a fer-los fer i enviar-los. Son cars… però si solucionen l’anomalia ¡VAL LA PENA!  M’han costat uns bons euros, tot i que la feina me l’ha regalada el taller de reparació d’automòbils  “NADAL MOTORS”

Acompanyo una fotos de la proba dels substituïts. I en Josep amb la McLaren (nom de la cadira), la que amb passeja, una fidel amiga que dona molt a canvi de res!

 Josep Rof i Rof

* L’amistat duplica les alegries i dividix les angoixes per la mitat. Sir Francis Bacon