Navegació

ELA “La Gran Desconeguda”! 26, octubre de 2008

Publicat per Josep Rof en : ELA , Rastrejar

interrogant1.jpg “La decisión de Manel” 

Des del meu blog vull agrair a Informe Semanal de TVE el reportatge amés aquet cap de setmana “La decisión de Manel” Un cas dur, molt dur i a la vegada emocionant! Humà! Convincent i convençut en Manel va escollir prescindir d’ajudes en la seva malaltia degenerativa l’ELA esclerosi lateral amiotròfica desconnectant-se de l’aparell que l’ajudava a respirar, posant fi diguin-ne “plàcidament” a la seva esgotadora vida. 

Casos com aquests emmalaltits d’ELA niant per tot el país, però no es coneixen, som pocs els elàtics i som masses a la vegada a “Catalunya uns 500 a Espanya uns 5.000”

Penso que la divulgació en un medi tant poderós com l’Informe Semanal TVE ha col·laborat en la seva divulgació, perquè es coneix-hi i no sigui “La gran desconeguda” En Josep és una persona que viu i conviu em una ELA des de fa 2.725 dies o set i pico d’anys…Des de fa molt de temps m’he atrevit a catalogar-la com “LA GRAN DESCONEGUDA”   

En Manel feia bona cara” jo faig bona cara” i quant amb pregunten ¿com estàs? sempre contesto què… “Estic en el millor del pitjor possible” i que soc de la collita del 2001

Aquet link us acostarà al colpidor video del humà i valent Manel. rtve.es/television – Vídeos – Informe Semanal: La decisión de Manel

rofrofjosep és   jrof

Tags: