Navegació

els jocs del nét Jan! 16, octubre de 2008

Publicat per Josep Rof en : reculls , Rastrejar

t2-de-vw.gifvw-petit.jpg1571162071469f754f19a7d.gif 

 img_0002m.jpgimg_0596m.jpg 

La meva VW de nom PapiOna

– Els jocs del nét Jan… Jugar, jugar i jugar amb el cotxes, camions, les *PapiOnes del avi, és un no parar. Quant se’n recorda no para fins aconseguir-los (estan a la prestatgeria) per jugar i jugar.  

-Té molta cura de que no es facin malbé, els tracta suaument inclòs diria fins els extrems, una cosa mai vista, sols té 2 anys. (esta clar que està a punt de fer-ne tres, el pròxim maig).

–Ho celebrarem! Ell ja s’entrena per bufar les tres espelmes! L’avi li ha fet una composició fotogràfica de les maquetes que a ell l’agrada jugar, acompanyat d’un escrit, li vull regalar, penso que l’escrit perdurarà en el temps i quant sigui gran s’ho trobará per recordar!

-L’avi envellit se’l va mirant! Els meus cotxes, són els seus! He! Sols per jugar. Amb dolça veu repeteix lavi me’ls deixes? Vull la *PapiOna, vull jugar… Una vegada assaciat te cura de guardar-los, ell en diu aparcar. Lavi els aparquem!  

-Quin nét més espavilat, quasi totes les marques té associades, el Seat de l’avia, el Volkswagen de se mare, el cotxe del papa Opel Renault, el cotxe dels tiets Citroën Peugeot. Coneix els BWV ara ja pronuncia el nom clar. Ell te associats el símbol de marca i diu… com el de la mama, com el del papa etc. Deixem-ho que la baba m’hauré d’assecar! Perquè a ell i a mi ens agradaran tan? 

dilluns, 9 / maig / 2 mil 5

19:11:12   JRR és jrof

*PapiOnes són una col·lecció de maquetes que tinc de furgonetes VW t1, t2, t3, així com el mític escarabat.

*PapiOna és nom del meu Volkswagen Transporter Camper del 89.

-Apunt clarificador: han passat els anys, en Jan ens ha crescut! Ja te 6 anys, continua jugant amb la bicicleta, les motos petites de plàstic, un tractor i un VW de pedals. Ara però a part de jugar-hi ens dibuixa Autos Caravanes, vaixells, dracs, delfins i tot un mon obert! Fantasiós, ple d’il·lusions!

Quant això passava sols tenia dos néts i em queia la baba! Fixeu-vos ara que en tinc vuit un mullader! Josep un avi feliç!

(La composició que recull dibuxos d’en Jan, està feta de retalls i escanejada no se com posar-la, en el seu lloc uns vehicles adients i estar clar la joia de la Corona la ¡Cofoia PapiOna! Soc el soci 221 del Club Camper )

Comentaris»

1. komandanterampas - 16 octubre 2008

Que xules!

2. Marali - 17 octubre 2008

Hola Josep;

Ja veus, ja torno a tenir la “màquina”. Molt maco i emotiu l’escrit referent el teu nét Jan. Si és que ens cau la “baba” als avis, són tan macos, tan espabilats, ….. Tu que en tens molts de nets encara en deus gaudir més, jo aviat tornaré a ser àvia ja ho saps, aquesta vegada serà una Aina. ¡quina il·lusió!
“Guapes les PapiOnes”
Una abraçada


*