Navegació

nit fantàstica! 13, agost de 2008

Publicat per Josep Rof en : reculls , Rastrejar

un-trit-felic.jpgnit fantàstica!

Nit fantàstica, a la programació de ràdio del cap de setmana a Rac1 de 7 a 10 La Primera Pedra “sensacions a tope”! És l’eslògan utilitzat que m’anirà be per definir aquesta nit fantàstica, m’he sentit transportat en mig de somnis, ha fet que recordés una llarga i feliç estona de la meva vida, però somniant”.       

El gaudi en el somni ha set intens i m’ha transportat per reviure novament la realitat, d’un temps passat viscut preciosos de joventut, bonic! De satisfaccions plenes i molt marcades per l’eslògan “sensacions a tope”. dons sí, “sensacions a tope”, intentaré descriu-ho el que no se s’ho aconseguiré, si més no, i posaré tot l’empeny que sàpiga per explicar-ho.       

Molt lleugerament, quasi passant-hi de puntetes però ha estat molt intens, os ho confesso, he tingut una fantasia eròtica, en Josep envoltat d’un somni eròtic, quasi no el recordo, ha set molt planer i recreatiu, ple de sensacions, fou com un esclat primaveral, satisfactori, agradable i molt bonic, deixo aquesta lleugera pinzellada del que fou l’inici del que vindria després, amb una rapidesa esputaran, està clar amb somnis “naturalment” està clar.      

Unes activitats frenètiques, d’uns records passats, un no parar de fer coses, mai sol, sempre acompanyat de persones de tota condició i sexe, companys i amics d’activitats comunes, que vam acompanyar-nos en la joventut i la maduresa. Etapes profundament marcades, plenes de sols i ombres, en la llunyania revisquen uns fets reals de vida, avui al reviu-ho em la naturalitat que ens donen els somnis, doncs sí, tot això barrejat s’han compost les “sensacions a tope”.       

Vegeu, foren tan reals els somnis, que m’he despertat sobresaltat pensant que era tard, una forta angoixa m’envoltava per no haver sentit el despertador, sense pensar-m’hi gens, ni mica, m’aixeco del llit amb rapidesa, mig adormit, sense estiraments de mandra, el lletot que m’he fotut a set de campionat, anant d’un costat a l’altre de l’habitació, fins caure assegut novament al llit, d’on amb gran ímpetu m’havia aixecat feia uns instants, estava com un cavall desbocat, (per no fer tard) el somni encara estava rondant-me per la ment, novament un altre agosarat impuls, per fugir del llit, una vegada dempeus hi aconseguir l’avenç d’uns passos quelcom més llargs que en el primer intent, però anant de banda a banda del llarg passadís, unes petites trompades per les esses donades, tot això va fer que anés despertant d’aquesta nit de “sensacions a tope”, menys mal que sols he tret la pols de les parets del passadís, deixant els terres per una propera ocasió.       

El gaudi d’uns somnis plaents i reconfortants un despertar ple de “vitalitat” han fet com si els 1096 dies d’elàtic que suporto no anessin per mi. Aquestos són pocs comparant-los amb el pes de la vida viscuda, dels molts anys passats de vida, plens de vitalitats, bo és recordar per no oblidar, gaudir-los i com no estimar-los, fets de vida recordats em somnis, tots juntets pesen més que els 1096 dies que duc d’elàtic, Ai! Josep tu si que peses Kg, els records no pesen, floten en els nostres pensament diàriament i duran els somnis.       

Ha set molt gratificant aquesta nit passada, una nit plena de somnis, d’un notable plaer emocional, tal com diu el refranyer espanyol que los sueños, sueños són, encara que aquestos siguin plens de fantasies eròtiques (que no us he explicat) envoltades de “sensacions a tope”. 

diumenge, 9 / maig / 2004

Josep Rof i Rof     és jrof          

Apunts clarificadors:             

Els somnis d’aquesta meravellosa nit en realitat han set, un repàs d’una trajectòria en el mon del treball, a la fabrica tèxtil 11 anys, de comercial a Bimbo 33 anys, els somnis no han fet distincions sent barrejats tots en el mateix sac, els jefes de l’època de mano i ordeno i els últims moderns i permissius, tots estaven en el vell mig del somni.      

Una barreja de records llunyans plenament viscuts, uns tems passats, que naturalment marcaren molt la meva vida. Aquestos moments plenament viscuts van quedar arxivats en un racó de la ment, sols em la finalitat de poder-los recobrar per poder gaudir-los novament, encara que sigui somniant.     

Naturalment, esta clar, ara que disposo de temps i tinc pau i tranquil·litat de responsabilitat en el mon empresarial, és el moment de gaudir-los plenament, somniar no costa diners, un es pot permetre’s trobar-s’hi en plena forma, recordant, gaudint, vivint, volant, entre somnis esta clar?      

Amb el somni la responsabilitat d’haver de complir cada dia, és el que m’ha traït férem aixecar sense estiraments previs, tot per no fer tard al treball.      

Ha set bonic sentirem lleuger per uns instants, encara que la realitat m’haguí dit Josep vigila que el horno no está para bollos. Ja m’agradaria tenir fantasies eròtiques d’això nada de nada, res de res, ni amb somnis sorgeixen de casualitat, que us pensàveu eh? Los sueños sueños són i que per molts anys i panys els podem gaudir-los i com no intentar explicar-los. Vull confessar-vos que duran aquets anys de treball  i joventut algun amor platònic si hi va haver, aquesta nit  podria haver-los recordats. Doncs NO. Això si, perduren i perduraran en la meva memòria

Somnieu tots que és bo, doncs els somnis et fan sentir ple de vitalitat, lleuger, ¡és meravellós somniar! 

I la vida, ¿quin sentit té? –La vida té sentit, i no. Depèn de qui siguis.

Si realment vius la teva vida, llavors la vida té sentit.

Tots tenim vida, però no tothom la viu.

Tots tenim dret a ser feliços, però hem d’exercir aquest dret.

Si no, la vida no té sentitTulku Lama Lobsang <- aquí