02 des. 2012

CiU sense U ?

Publicat en 11:14 sota General

Vist de lluny, el panorama polític de Catalunya a una setmana de les votacions sembla més aviat aigualit per no dir esgavellat.

Els 50 escons de CiU han fet que la mateixa coalició no pugui amagar els dubtes sobre les causes reals de la pèrdua d’escons . Molts factors s’han de valorar a l’hora d’arribar necessàriament a conclusions.

Guanyar 50 escons sense parlar a la campanya electoral directament de independència és tot un èxit. Ara bé, actituds de penell com las del senyor Duran i Lleida no han ajudat de cap manera a la coalició. I com que el penell Duran sempre acaba assenyalant cap a Madrid és licit preguntar-se quina mena de ciment manté Unió enganxada a Convergència. Les paraules del líder democristià davant el consell nacional d’Unió han acabat d’esvair qualsevol il·lusió de germanor entre els dos partits

Convergència ha de tenir molt clar que Unió pot arribar a ser un impediment a l’hora de seguir el camí que, després de molts dubtes, Mas a decidit de seguir amb l’ajut puntual de ERC i que ara és el moment on la coalició ha de demostrar si val la pena de seguir existint com a tal o s’ha de dissoldre.

No hi ha resposta