23 nov. 2012

Dilluns en parlarem

Publicat en 9:18 sota General

S’acaba la campanya electoral amb un ambient condicionat per moltes declaracions d’un to poc habitual entre nosaltres.

L’ombra d’un referèndum sobre la independència sembla que ha despertat tots els fantasmes que Espanya guardava al rebost a l’espera de una bona ocasió per fer-los volar.

Certes declaracions de personatges del món polític, empresarial o intel·lectual a seques són d’una supèrbia, menyspreu i ignorància que ens permeten valorar la poca estima que Catalunya rep de la Espanya centralista, històricament ancorada entre el 1714 i el franquisme.

Votar, aquesta vegada, és una obligació moral per a tothom perquè Catalunya necessita anar endavant amb un resultat clar i amb el lideratge d’uns partits que caminin junts amb sentit de pàtria malgrat les diferències polítiques.

A l’hora de votar, que el cap tingui el mateix pes que el cor. Dilluns en parlarem.

No hi ha resposta