08 set. 2012

Tot depèn de nosaltres

Publicat en 11:08 sota General

La manifestació del dia 11, convocada per l’ANC amb el lema “Catalunya Nou Estat d’Europa”, ja està provocant esveraments, penediments, amagades i actituds de sorpresa.

Tothom disposa del dret d’ anar a la manifestació, o de no anar-hi, sense necessitat de donar masses explicacions, llevat dels anomenats “personatges públics” que si que han d’explicarla seva posició perquè els seus càrrecs, del nivell que siguin, ho porten implícit.

Llegir les raons que han portat al president Pujol o al senyor Duran i Lleida a participar a la manifestació, pot fer que més d’un es fregui els ulls i molt es quedin bocabadats al descobrir arguments que tindran de demostrar que no són ” de circumstàncies” sinó sentits.

Veurem com aniran les coses el dia dotze, i el tretze, i el catorze i els següents. No n’hi ha prou de sortir a la foto: s’ha d’actuar en conseqüència abans i després de la manifestació, altrament tot serà un castell de focs.

Pere Quart ho va escriure l’any 1969, ai las! :

” Tot depèn, sapiguem-ho!

de la fe, de l’amor,

de les obres.

Tot depèn de nosaltres.

Tot depèn, sobretot, de vosaltres:

els joves!”

No hi ha resposta