13 jul. 2009

D’acord! … D’acord?

Publicat en 8:39 sota General

De tots costats ens arriba avui el mateix missatge (o potser consigna): s’ha arribat a un acord amb el govern central sobre el finançament, i l’acord és un èxit de país i que „garantirà alhora la solidaritat i la justícia “.

Una vegada ERC va deixar tranquil•la la margarida (si, no, si, no…) i va dir el que ja es pressuposava, és a dir un “si” per tal de no trencar al tripartit i obligar a noves eleccions, una molt discreta eufòria, massa discreta, s’està imposant.

Ningú coneix oficialment les xifres de l’acord ni els detalls (que segur que existeixen) ni els terminis ni, en el fons, res de res excepte l’espieta que ha parlat de 3.850 milions d’euros.

Tot i que l’anomenat acord arriba amb molt retard respecte els terminis de l’Estatut, ara ens convenceran a tots que és fantàstic, i la gent podrà anar de vacances sense aquesta preocupació. Si aquesta setmana s’acaba el misteri Eto’o res podrà impedir als catalans un descans merescut fins al moment que comenci la lliga de futbol.

– Però, ¿i l’Estatut?.
– Escolti, no molesti i estigui content amb el que tenim. Sembla de Convergència vostè.

I segur que fins i tot alguns estant preparant els coets per fer un magnífic castell de focs el dia que, finalment, es coneguin els detalls de l’acord entre el PSOE català i el PSOE central.

No hi ha resposta