29 maig 2009

Tres consells per suportar unes eleccions

Publicat en 8:24 sota General

Ara que s’acosten les del Parlament Europeu val la pena parlar de com suportar l’allau de bones paraules que ens cau al damunt, i estar preparats per ara i per quan tornin a demanar-nos l’opinió.

Primer consell
Consular les hemeroteques i les fonoteques per fer una llista de les promeses i compromisos que els polítics de tot color van fer abans de les darreres eleccions. Comparar la llista amb els fets reals, és a dir amb les propostes que van arribar a terme. Després prendre la decisió de votar la persona o el partit que ha incomplert un menor nombre de promeses.

Segon consell
A la vista dels resultats del primer consell, no fer cap cas a tot el que diuen els candidats ja un mes abans de les eleccions, i si és possible, tampoc un mes després. Fer el ferm propòsit de votar amb el cap i no amb el cor.

Tercer consell
Deprimits i decebuts pels resultats del primer i el segon consell, intentar no fer cap cas de les promeses ni abans, ni desprès de les eleccions, ni mai. Votar només jutjant els fets; no és fàcil però és sempre millor que no votar.

No hi ha resposta