30 maig 2008

La relliscada

Publicat en 9:32 sota General


Considero la monarquia espanyola una institució innecessària avui dia, antidemocràtica pel fet de privilegiar l’home davant la dona en la successió, peró amb existéncia legal ja que fa part de la Constitució vigent. Dit això, no tinc cap intenció de fer “conyeta” amb la relliscada del Rei Juan Carlos I ahir al Cercle d’Economia de Barcelona ni fer jocs de paraules amb l’opereta “La reineta ha relliscat”, famosa abans de la guerra i retrobada els anys 70 per la Guillermina Motta i d’altres.

Vull afegir que també em costa molt de creure en senyals premonitòries, bíbliques o no, de manera que segurament va ser una relliscada deguda a un esglaó mal dissenyat, sense més rerefons. Peró no puc evitar recordar l’imponent relliscada i estavellada de Fidel Castro després d’un acte polític a Santa Clara. Va ser el començament de l’allunyament de Fidel de la política activa malgrat tots els intents que el sistema cubà ha fet per demostrar el contrari. De manera que si el Rei creu en les premonicions, ja sap que ha rebut un avís.

No hi ha resposta