24 nov. 2007

Inici

Publicat en 10:52 sota General

Els de la meva generació, és a dir els nascuts a començaments dels anys 40, ens ha tocat entrar a la comunicació electrònica a una edat madura. Alguns ho hem fet amb més o menys facilitat; d’altres no hi entraran mai.

També faig part d’una generació que mai no va rebre oficialment formació en català, ni de l’idioma ni de l’historia del nostre país. Ens va tocar, per tant, fer un esforç per arribar a un mínim de correcció a l’hora d’escriure en català. La nostra sort és que sempre el varem parlar a casa i entre els amics. Tinc una enveja sana de les generacions d’escolars que desprès de nosaltres han estat formats en la nostra llengua.

Dit això em preparo a començar aquest el meu primer blog (o s’ha de dir bloc?) amb l’esperança que també de molt més joves que jo trobin motius per dialogar amb mi i donar la seva opinió mitjançant els temes del blog.

L’he titulat “ De Suïssa estant” ja que voldria parlar de coses de Manresa i de Catalunya (els meus orígens) però amb la visió que tinc “de Suïssa estant”, on fa 39 anys que visc.

No he deixat mai de seguir les coses de la meva terra, que visito molt regularment. La meva vida professional m’ha fet viatjar per molts països del món. Tot això permet que les coses que succeeixen a casa nostra les observi, les analitzi i les estimi amb una visió diferent a la que tindria si residís a Catalunya.

Ja aniran surtin les meves aficions, les meves obsessions, les meves manies i (espero) algunes de les meves escasses qualitats. Intentaré treure del blog i els seus diàlegs un profit personal, que m’enriqueixi i que em permeti cada dia aprendre una mica més.

Us espero !

No hi ha resposta

A %d bloguers els agrada això: