29 des. 2021

Any nou … vida vella

Publicat en 8:41 sota General

Això que sempre s’ha dit de” Any Nou, vida nova” no s’ho creu ni el que ho va inventar.
Començar un nou any I pensar que per això les coses aniran millor, és un costum que no ha tingut mai possibilitats de demostrar que és cert.

Home, no cal ser tan negatiu I es pot aprofitar el canvi de calendari per desitjar a tots els amics I coneguts una entrada a un nou any amb bones esperances. De fet, això es pot desitjar cada mes, cada setmana o cada dia.

No vull semblar negatiu. Per molt que la Covid ens marqui el dia a dia, per molt que els que manen ens facin la vida poc agradable, per molt que tinguem de defensar una llengua que fa segles suporta una existència sovint difícil, menyspreada pels que només volen dominar, cal sempre esperar que les coses puguin millorar. Cal dir que per millorar necessiten tots nosaltres perquè molts principis humans es troben en l’interior nostre, amb independència de la religió, del partit o del lloc de residència. Si no entenem això, anirem passant anys, parlant d’esperar millors moments i no arribarem enlloc.

És el moment d’unir esforços, d’oblidar diferencies i d’anar junts allà on ens correspon.

 

No hi ha resposta