26 des. 2020

“Bla-bla-bla” monàrquic

Publicat en 9:19 sota General

El discurs de Nadal de Felipe VI havia despertat en alguns somiadors la possibilitat que l’Emèrit fos criticat de manera clara. La realitat ha demostrat que la xarxa financera del seu pare ha tocat molt de prop a la seva família de manera que ha evitat entrar en conceptes clars i s’ha dedicat a dir obvietats.

Després d’haver escoltat en anys anteriors coses com que “tots som iguals davant la llei” i que “els catalans no estan sols”, no cal tenir molta intuïció per considerar el discurs d’enguany com una manera d’intentar quedar bé davant d’una part dels súbdits. Perquè aquesta és la definició, súbdits, dels que accepten institucions totalment desfasades i de mínima utilitat.

Cal esperar que els ciutadans, ara per ara molt preocupats pel futur amb un virus que no acaba de marxar i una economia que cau ràpidament, tinguin opcions per evitar actes buits (i cars) com el discurs del dijous.

 

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.