01 abr. 2020

Poca broma

Publicat en 8:00 sota General

Avui, 1 d’Abril, Suïssa celebra tradicionalment una diada semblant a la dels Sants Innocents a Catalunya, és a dir que es publiquen notícies que semblen certes però que són voluntàriament creades per induir a l’error. Un error, això si, sense cap malicia i amb un caire de diversió.

Les circumstàncies difícils i tristes que ens toquen viure amb el coronavirus, amb tota seguretat eliminaran gairebé tots les „gracietes” del dia.

Avui al matí, al diari no hi he vist cap „innocentada” i em sembla molt bé. En una època en la que les anomenades ”Fake News” ens fan dubtar tot l’any sobre determinades informacions, té poc espai honorar l’1 d’Abril.

Amb tot i això, el diari porta algunes notícies que en altres moments podríem creure que són “innocentades” i que, sortosament o malauradament no ho són.

 

Per exemple que un productor d’espàrrecs com que no pot comptar amb els 6 polonesos que cada any venen per la collita, ha contractat a 6 monitors d’esquí que, per manca de clients, estaven sense feina. O que el President de Turquia Erdogan dona 7 mesos del seu sou per ajudar als infectats amb el virus.

 

No hi ha resposta