27 des. 2011

Innocentada reial?

Publicat en 9:24 sota General

Un diari digital informa que demà, dia 28 de desembre, la “Casa Real” ha convocat a la premsa, segurament per donar detalls sobre la distribució que el Rei fa dels més de 8 milions d’euros que rep dels pressupostos de l’Estat.

Escollir el dia dels Sant Innocents per explicar les despeses reials és segurament obra d’un republicà camuflat entre els assessors del Rei. Dels 365 dies de l’any, han anat a escollir la data que permetrà que la noticia surti al costat d’altres com que el monument a Colom de Barcelona serà desmuntat i girat perquè el dit de l’almirall assenyali finalment cap a Amèrica, o que a la Plaça Catalunya es muntarà un “càmping” permanent, amb serveis de dutxa i vàters, per permetre que les manifestacions regulars tinguin millors condicions higièniques. Una innocentada al costat d’altres.

El iot que el Rei va rebre de regal d’uns empresaris essencialment mallorquins, va ser batejat amb el nom de “Fortuna”. Res d’estrany: el rei va regalar el iot al Patrimonio Nacional, que és el que es fa càrrec de les despeses de personal i material que el iot produeix, total per navegar-hi un parell d’hores cada estiu. Es una bona manera de “fer fortuna”.

Els anys en els que la salut li va permetre, el rei navegava sovint com a patró d’un iot propietat del seu amic Cusí. El iot es diu “Bribón”. Felicitats als assessors d’imatge de la casa reial.

No hi ha resposta