12 març 2010

És l’hora d’exigir

Publicat en 9:55 sota General


Després del fracàs dels dirigents polítics, de les companyies elèctriques i de la majoria de responsables de donar el servei que la gent paga, és el moment d’exigir explicacions i responsabilitats a tots.

Quan les coses van per camins normals, tothom és capaç de dirigir fins i tot una multinacional. Els veritables dirigents, tan a les empreses com en política, els necessitem quan les circumstàncies demanen decisions rapides. Donar la cara no ha estat els darrers dies una acció habitual dels polítics, excepte per donar les culpes als altres. I el mateix estan fent les companyies elèctriques que abans d’explicar perquè més de 30 torres han caigut, es queixen de no disposar de línia MAT.

S’han instal•lat generadors que no funcionen, no s’ha donat terminis concrets per permetre a la gent d’organitzar la vida familiar i laboral d’acord amb les circumstàncies, i si moltes poblacions no tinguessis alcaldes i regidors amb més ganes d’ajudar que de lluir, encara molts llocs de Catalunya estarien avui pitjor.

No vull pensar el que pot passar si la meteorologia ens continua donant ensurts, o davant d’una catàstrofe de més importància que la nevada de l’altre dia. A la mínima cosa que funciona, tots corren a fer-se la foto, però si s’ha de decidir realment, si s’ha d’arremangar la camisa i posar-hi tot l’esforç físic i d’influències, molts, lamentablement molts dels elegits per fer-ho bé han fallat estrepitosament.

No cal donar noms, que tothom sap de qui es tracta. Ara ha arribat l’hora d’exigir i de fer memòria quan dintre d’un parell de setmanes ens vulguin convèncer que són la solució que el país necessita. Vergonya!.

No hi ha resposta