16 jul. 2009

Contra la calor, museu.

Publicat en 8:55 sota General

Quan la calor fa de les seves, quan cau sense pietat sobre els nostres caps i ens agafa pel carrer, tots hem cercat el refugi d ‘una cafeteria climatitzada, d’uns magatzems o d’un cinema.

També a Suïssa la calor pot causar certs inconvenients, naturalment amb uns graus per sota de Catalunya. Nosaltres aquí considerem temps estiuenc els 25 graus, i els 30 graus que avui estan previstos ja són una calor „insuportable “. Per contrast, no ens espanten quinze dies d’hivern seguits amb una màxima de 5 graus negatius. Coses de l’adaptació.

Doncs bé: el Museu de la Comunicació de Berna ha decidit que entre avui i el 13 d’agost, si la temperatura és de 25 graus o superior, l’entrada al museu és gratuïta per a tothom. Ho anuncien dient que si fa calor, aneu al museu i no a la piscina!.

La idea és simpàtica, i cal dir que el Museu per la Comunicació és molt interessant per menors i adults ja que exposa de manera molt interactiva tots els mitjans de comunicació emprats pels homes de l’antiguitat fins avui. Projeccions, jocs i molta informació presentat tot en un ambient relaxat, modern… i fresc!.

De manera que val la pena pensar d’anar a un museu quan la calor ens ofega. Encara que sigui pagant.

No hi ha resposta