19 des. 2008

Quousque tandem?

Publicat en 9:45 sota General


Val la pena emprà avui la famosa frase de Ciceró, convertida en aforisme. „Quosque tandem?“ Fins a quan?. Per dir-ho complert : „ Fins a quan abusaran de la nostra paciència?“.

El dilluns el President del Govern de Madrid, senyor José Luis Rodríguez, va dir que „el PSC i el PSOE són el mateix“, i també que „els resultats que el PSOE té a Catalunya avalen la seva política“.

El finançament de Catalunya encara no té data, però el PSC ja ha donat els seus vots al Congrés del Diputats sense protestar, ni pressionar, ni fer res del que van dir fa un parell de dies. Potser per recordar-nos que el PSC ( oficialment PSC
-PSOE) és molt més depenent de Madrid del que voldrien molts dels seus votants. Catalunya necessita un partit d’esquerra autònom.

L’Estatut porta més de dos anys a la nevera, esperant que el Tribunal Constitucional digui la seva darrera paraula. Totes les decisions importants o bé no arrenquen o bé arrisquen de convertir-se en il•legals una vegada l’Estatut, retallat i passat per el „Photoshop“, entri en actiu.

Diu el diari d’avui que la presencia internacional de les Seleccions Catalanes i, en general, de l’esport català és atacat des de dins per part de les autoritats esportives espanyoles.

I un llarg etcètera. Quosque tandem…?

No hi ha resposta