20 ag. 2008

Bombolles (2)

Publicat en 9:55 sota General


– He llegit que per desplaçar el iot “Fortuna”, propietat de l’Estat peró destinat exclusivament per el us de la família reial espanyola, és necessària una mobilització impressionant. Per que aquesta família pugui anar de Ciutat de Palma a l’illa de Cabrera, per fer una capbussada en una badia reservada, acompanyen al “Fortuna” una fregata de la Armada, dues potents lanxes, diverses “zodíacs”, bussos i un gran operatiu terrestre de la Guardia Civil i altres cossos de seguretat.
Tot això pagat, naturalment, per l’Estat. Vist el cost, és natural que el iot es digui “Fortuna”.

– El Ministeri d’Economia britànic ha publicat la noticia que el Príncep Carles, propietari legal del Ducat de Cornualles, creat el 1337 per sostenir econòmicament els hereus del tron britànic, ha obtingut uns beneficis de 55 milions d’euros. Les 56.000 hectàrees del ducat disposen de diverses companyies agrícoles, de jardineria, aliment orgànics etc. i també inversions immobiliàries i altres. El Príncep paga un 40% d’impostos , reinverteix els beneficis i es paga les seves despeses, las de la seva esposa Camila i les dels seus dos fills. Les dades son oficials i s’han publicat per la Llei de Llibertat d’Informació.

No hi ha resposta