24 maig 2023

Mossenaires comencem a veure aigua pels camins

Publicat en 18:14 sota General

Després de molts dies sense ploure, aquestes setmanes que cada dia fa un raig, anem a visitar el llac petit, de Can Bogunyà. La terra mullada fa molt bona olor i tot i que el llac encara el veiem molt buit, i posem l’esperança a aquests dies que sembla que plou. Veureu una sèrie de fotografies del moment que podrem recordar durant molts anys i algun vídeo en moviment. El paisatge és força bonic, si no fos que ens agradaria veure l’aigua vessar per dalt el mur.

La colla de caminants va augmentant setmana rere setmana i ens agrada. Ara ja estenem les dues banderes que tenim. L’una al llac petit i l’altre a l’abeurador de Can Bonvilar.

Continuem gaudint d’incomparable companyia que mentre fem esport, gaudim de bones converses. També i com sempre al llarg del reportatge, podreu veure el recorregut, qui la fet i us convidem anar-vos apuntant pel dissabte vinent, saps a on?, a la teva web Mossenaire de http://www.mossenhoms.be

T’hi atreveixes?, vinga. Ens hi veiem el dissabte a les 08:00 i agraïm a tots el vostre ajut: inscripcions, fotos, vídeos i el més important: comptar amb la vostra presència que ens farà començar bé el cap de setmana. Gràcies per totHugo del Val, va ser el nostre darrer Mossenaire d’honor abans de la pandèmia i la setmana dels 30 anys ens va dedicar un vídeo. Gràcies!!

Clica aquesta la fotografia per veure el vídeo

No hi ha resposta