18 maig 2023

Entrenament en grup a Torre Mossèn Homs: Can Mossenaire

Publicat en 17:50 sota General

Anem tornant a la normalitat. Si la setmana passada va ser tota plena d’emocions, on molta gent es va reunir per celebrar els trenta anys de Mossenaires i els seixanta anys d’en Pep Moliner, aquest dissabte retornàvem als entrenaments i hem fet un de divertit, donat que el teníem previst per a la setmana anterior, i aquesta, com que va ploure, el camp que volíem travessar, estava ben enfangat. Qui més qui menys va arrossegar una tona de fang a cada espardenya. Però, oi que tot es perdona?, puix que ha estat ben curiós el domini que tenia cadascú de sortejar el mal camí. Arribats a Sabadell, ens aturem a una font i anàvem superant el tema.

Recordeu que si voleu veure tot el que va passar la setmana passada: entrevistes, fotos, dedicatòries i un llarg etcètera, ho podreu veure de nou a; https://blogs.avui.cat/pepmoliner/2023/05/15/30-anys-mossenaires-60-anys-pep-moliner/

Abans de començar en Pep us ha agraït, de tot cor, tot el va passar el dissabte passat i també que arrossegava algun maldecap de gent que se li havia queixat de no haver figurat als articles del diari o a Canal Terrassa. També ens arriba que hi havia amigues i amics que haguessin vingut, i no vam arribar a avisar a tothom. D’en Pep no s’imagina ni molt menys el que vam viure.

També us recordàvem que enguany, a banda de tenir les dues modalitats de caminar i córrer, la importància d’apuntar-se prèviament, a http://inscripcio.mossenhoms.be perquè l’entrenament sigui més preparat.

I per darrer apunt, continuarem fent comanda de samarretes, donat que hi ha qui en vol un altre i el que farem és quan tinguem suficient comanda, tornar a fer una remesa, vol dir que aneu al formulari http://samarreta.mossenhoms.be i recordeu que fem tant tallatge de noia com de noi.


No hi ha resposta