01 juny 2023

Torrebonica i Castellarnau amb nosaltres

Publicat en 17:21 sota General

Els Mossenaires que caminen, avui han fet un nou circuit per Torrebonica i Can Canyes, i ha estat en Mirabet qui ha dut la bandera i ensenyat algun nou racó. El grup ha fet un recorregut llarg, i bonic. Segur que ha valgut la pena. Fotografies que nodreixen la trobada, tant d’en Juanjo, Maite, Nere, i podreu gaudir-ne des d’aquest el vostre espai.

El Mossenaires que corren, han arribat fins a Castellarnau i, però abans paradeta al lloc on el golf recull aigües pel rec del camp del golf del prat, i descansos diferents, el més important on abans hi havia gronxadors i font, i ara res de res. Per futures ocasions aquest circuit donarem sorpreses agradables. Ja us en paralarem.

No us distragueu i aneu-vos apuntant, per preparar millor la nova trobada de dissabte vinent. Ja ho saps, i com sempre a http://inscripcio.mossenhoms.be

Gràcies per venir, per llegir-nos i per fer el projecte gran.

Jordi i Txell
Clica al damunt per veure el vídeo i escoltar la música

No hi ha resposta