23 nov. 2008

Campions mundials de Sant Climent

Publicat en 13:48 sota General

raimon
MissatgePublicat: Dg Nov 23, 2008 7:33 pm

Moltes gracies a tots per la vostra participació. Estem molt contents que hagueu gaudit força de la nostra Cursa, que és la vostra Cursa. Una cursa curteta, però amb molta exigéncia i desnivell en algun punt. Estem contents de que tot hagi anant prou bé, i també prenem nota de les recomanacions que ens heu fet de cara a l’any vinent. El cavall, que ens han comentat que s’ha creuat, no sé si està a les nostres mans. Però el demés, espero que hagiu gaudit. I els petits errors comesssos segur que ens els haureu savut disculpar.
L’any que ve, però, ens haurem de replantejar la Cursa. Doncs per a nosaltres, és molt difícil asumir i cumplir amb el nombre tant important de participants. Però, per nosaltres no quedarà.
Les classificacions les penjarem tant aviat com poguem.
Us esperem l’any que ve.
A molts de vosaltres us he pogut saludar, però a molts d’altres en prou feines us he vist. Estava atabaladissim amb els detalls i els temes d’organització. Pep, no t’he pogut saludar. Però si hem coincidit al restaurant amb en Rodamilans -Rodana2-. També he saludat a Cat, els companys de Sant Boi, Tamayo, Jose Alcazar, Arellano, Benibirr, Solrac,… i a Kalimero, Pingu, Cardiel Aza, Sito, Montse,…. i alguns d’altres que ara no em venen al cap. Disculpeume sinò he pogut dedicarvos més temps. Però us tinc a tots presents.
Be, doncs fins l’any que ve, si Déu vol. I de nou, gracies a tots.
_________________
Ramon

         
Pep
Nov 23, 2008 9:35 pm :


més fotos:
http://picasaweb.google.com/pepmoliner/SantCliment2008Segur que de la vostra cursa ens en recordarem tota la vida. L’any passat vaig venir amb l’Anna Cos i ens vam adonar que era una cursa feta amb el cor i amb molt cap. L’Anna em consta que arreu parlava de ho bonica que era la cursa. De fet avisava de les pujades, que és on hi ha la gràcia. Aquest esperit de bondat que tots respireu no passa desapercebut. Jo dic que el bon home del micro és un valor en alça; ens fa cridar als nens, ens fa aplaudir als primers i a tota persona que creua la meta, fa córrer i qui arribat poc a poc i fa bullir l’olla. En un moment deia: “no em feu cridar que a la tarda canto amb l’Orquestra Meravella: excepte per nomenar a…” i deia el nom en aquest cas del nen. Tu anaves amunt i avall, seriós i concentrat en que tot sortís rodó i ja tindré moments per estrenye’t la ma, donat que ja et tinc clissat. De fet, no t’has adonat, però just al moment de creuar meta ens hem tocat les mans, vol dir que si que em considero molt ben saludat.
Respecte a nosaltres, primer que s’han animat uns amics de Viladecavalls: la Montse i en Bernat, l’Arnau i l’Olivia. La Montse ha fet una cursa genial, després d’haver estat mare enguany, fa vuit mesos. L’Arnau, que li agrada molt córrer, s’emporta un bonic regal en forma de joc i com no en el que hem vingut a fer: córrer i gaudir de l’entorn i la jornada que ens heu regalat.
En Joan i la Gemma, que les trobades mossenaries ens han apropat en amistat, els he vist també molt satisfets i crec que curses com la vostra de Sant Climent, els ajudarà a enganxar-se a aquest esport, si és que ja no ho estant. Sou, i conec altres casos com en Josep Costa i gent d’aquí Terrassa com en Quico, Mangot, i d’altres. que tenen un concepte ideal pel meu gust i sou creadors d’afició. Això si: poseu el llistó molt alt edició darrera edició.
Els germans Molina i en Casasola, que estaven contentíssims i que han corregut i els ha agradat, s’han dutxat i han dit molt bé de les instal·lacions. Es van animar amb tu que ens has fet aquest seguiment tan acurat al nostre modest fòrum, a venir a casa vostra.També la meva dona, que tota la setmana arrossega un bon constipat i que fins el darrer moment venia amb dubtes, i del que estic cofoi de que ha finalitzat la prova amb molt bona forma física. Ella diu que no, que no tenia el dia; però és que a les pujades s’ho tenia d’agafar amb tranquil·litat. Segur que torna.
En Fran i les seves filles, han fet les curses i lluïen una àmplia rialla a tot hora: diria que és un símptoma de que la cosa ha anat bé. Hem passat un bon dia tots plegats: certament.Jo he sortit amb prudència, per que sabia que anava de pujada i a un ritme regular, anar passant gent; estic content de veure amics com en Xavi Bonastre, que recordava que feia anys no li agradaven les curses de muntanya i en canvi crec que és un tot terreny i les gaudeix com un boig, com estem tots una mica, amb el bon sentit és clar. Admiro a molta gent: ell és un dels que més. Fa una tasca als mitjans de comunicació en pos d’atletisme que nosaltres practiquem. Vaja, un fenomen.
He anat pujant força bé i en canvi a la baixada pensava que podia tenir alguna punxada, donada la meva musculatura no admet masses ritmes alts i de fet sentia algun muscle a punt de donar l’avís. M’he posat al darrera d’en Pedro Molina, que és una de les persones que admiro per l’alt nivell competitiu i la seva modèstia. Tot i passar-lo al capdamunt, no he gosat anar amb ell a la baixada per què l’he vist molt valent i amb ganes de prémer l’accelerador, però he gaudit de la seva estela. Com que he marxat una mica abans, no se si ha assolit un lloc als podis: però era un clar candidat, és clar.

Bé, en Bernat, que també fa bones curses, feia de mainadera dels seus fills i a la vegada de fotògraf i com a record penjo les seves fotografies. Quan hi hagin les de’n Joan i en Fran les posarem de record.

Què dir del home alt i fort, que repartia a tort i a dret la cansalada a la brasa, ensenyant-li és clar el nostre pitrall de participació, regada amb uns bons traguets de vi i el senyor amb els guants de làtex, que gaudia de la seva tasca. La brasa era alimentada per un altre bon home i crec que tot l’engranatge anava com un rellotge a l’hora.

Bé; finalment felicitar-te per la teva implicació i l’esperit que has sabut donar a la cursa. Sou “campions mundials de Sant Climent” en organització i ganes de donar bon servei als que hem fet de les curses populars una raó més de viure.

Gràcies i fins aviat, Ramon

Pep Moliner


         
raimon
MissatgePublicat: Dl Nov 24, 2008 5:43 pm

De part de l’organització de la Cursa de Sant Climent volem donarvos molt sincerament les gracies per la vostra participació. Vosaltres sou l’esperit de la Cursa. Volem donar també les gracies a tots els voluntaris que d’una manera u altrea, cadascú al seu lloc, han fet fosible aquest esdeveniment tan especial, i també a l’Ajuntament de Sant Climent que només ha possat facilitats al seu desenvolupament. A tots plegats, gracies.
Per a nosaltres, i també aixó es despren dels vostres comentaris, aquesta Cursa a esta un éxit, no sols de participació -hem batut totes les previsions 586 corredors inscrits i 467 corredors arribats (tot un repte per a nosaltres)-, sinó especialment en la seu desenvolupament. Esperem que també ens sapigueu disculpar els errors que inevitablement puguem haver comés, dels quals prenem nota de cara a millorar la organització encara més l’any que ve.
A tots, una vegada més: GRACIES! Ah, i us esperem l’any que ve!Ah Pep ja tindrem ocasió de saludarnos. La foto a quedat força bé. Si puc ja miraré de penjarla.Les Classificacions definitives les podeu trobar a:http://eltrencaclosques.iespana.es/eltrencaclosques/CLASSIFICACIONS%20CURSA%202008.htm
_________________
Ramon

         
Rodana2
Dl Nov 24, 2008 8:59 pm Fotos Cursa de Sant Climent de LLobregat.

http://picasaweb.google.es/jrodamilans/CursaDeSantClimentDeLLobregat#

Desprès d’aquesta fantàstica crònica de la cursa que fa el Pep peques coses més es pot afegir. Només dir que ens ho hem passat molt bé tan la Gemma com jo. Son d’aquelles curses que fan afició per tot l’ambient que hi ha, la originalitat del recorregut i la bona organització.
En acabar la cursa ens varem quedar a San Climent a dinar i poder així gaudir del ambient de Festa Major. Un àpat força agradable amb la gana que ja la dúiem feta de abans….Precisament el restaurant i per casualitat, varem coincidir amb el Raimon. Varem intercanviar impressions sobre la cursa, agraint la seva atenció, i animant-lo per seguir perseverant millorant, si es possible, en la organització de la del any que be. Em va donar molt records per tots els mossenaires, i ens vam acomiadar fins any vinent.

Joan Rodamilans


         
socanna
Dt Nov 25, 2008 10:38 pm

Que guai, i que bé que hagiu gaudit d’aquesta cursa!!! A mi em va agradar molt. A veure si l’any vinent tinc l’oportunitat de tornar-hi.
Ahir el meu germà em va fer tractament, i em va donar permís per començar poc a poc a córrer.Avui he començat 20′ i he tingut bones sensacions

No hi ha resposta