03 maig 2023

Font Moreria i Font Can Roure

Publicat en 18:43 sota General

Torrent de Gotelles era un lloc fantàstic i circuit habitual on anàvem i ens ho passàvem pipa. Per pega fa uns cinc anys va haver-hi episodis climatològics adversos, que vam malmetre el corriol perfecte que vorejava aquest torrent. Això no vol dir que hi anem anant individualment, i avui han estat els Mossenaires caminadors que han fet un tram, i bevent de la font de la moreria i ens regalen un munt de fotografies que agraïm, així com més avall podreu revisar el circuit que hem penjat a wikiloc, per si hi voleu anar.

La font de Can Roure, ha estat el destí de les corredores i corredors, passant per Matadepera, Can Torrella i de nou per sota pont de la carreta de Talamanca. Hem tornat a fer un vídeo força ampli, donat que volem deixar un record d’aquests racons que ens serveixen per donar ganes a venir a formar part d’aquest projecte mossenaires. Esperem que us agradi.

Aquesta setmana començarem a portar samarretes els que vau fer comanda. Si en vols per una altra vegada, tens també un lloc per fer comanda http://samarreta.mossenhoms.be

Cada setmana tenim sorpreses, i van estrenant-se nova gent i en ve de tota la vida. Com sabeu és un projecte obert a tothom i podeu convidar a les vostres amistats. Sempre procurem fer la mateixa distància i variar els recorreguts, per no fer-nos monòtons. Us apunteu? Vinga no en dubtis http://inscripcio.mossenhoms.be

 

No hi ha resposta