27 abr. 2023

A la font de la Tartana per Sant Jordi

Publicat en 16:30 sota General

Sant Jordi és el 23 d’abril, un dels dies més bonics a Catalunya, on a més ens enlluernen les roses i els llibres. Una festa envejada per la resta del món, on es regala cultura en forma de lectura i la bellesa d’una flor de formes precioses i que sempre, els dissabtes hi ha Mossenaires que aniran a córrer i caminar. Decidim passar per la plaça de Sant Jordi de Matadepera i farem paradeta més endavant a la font de la Tartana, un dels llocs que hi anem tot sovint, i un racó que es manté atractiu per tothom que s’hi apropa.

Destaquen que el grup de caminar cada cop és més nombrós i avui estableixen un nou rècord de participació Enhorabona Mossenaires caminants. Podreu veure les fotografies que ens envien, per arrodonir el nostre reportatge.

Esperem que hàgiu passat una bona diada de Sant Jordi i us emplacem de nou apuntar-vos al proper entrenament de dissabte a Torre Mossèn Homs. Gràcies!!

Clicla la foto si vols veure el vídeo


En Jordi en ajuda a apuntar, i posar creus

No hi ha resposta