20 abr. 2023

Ens agrada entrenar en grup

Publicat en 17:19 sota General

A qui ens segueix sovint, pot veure que sempre les persones que surten als reportatges, surten rient i amb cara alegre. Poc us podem sorprendre, però la clau de tot és que sempre ens sentim envoltades i envoltats de persones amb les mateixes ganes d’entrenar plegades. Podríem dir que el circuit no té importància, però no és així. Hem tingut durant aquests anys una sort de tenir uns entorns que afavoreixen que es gaudeixi de fer esport, com molts sabeu. Senzillament, el nostre agraïment pel seguiment, tant els que us agrada està al cas de què fem els dissabtes, com els que un dia o altre veniu a compartir una estona amb nosaltres, amb les dues modalitats dels dos grups: córrer i caminar. Els que han preferit córrer, han anat fins a Sabadell i han travessat un conegut tub i acabant fent cap a aquesta veïna ciutat. Els que han anat a caminar, han arribat fins a la bassa del golf, que sembla que continua tenint força aigua per regar els seus camps, tot un clàssic de molts dissabtes. Avui tant els uns com els altres hem estat una bona colla i de nou agrair-vos que us apunteu anticipadament a http://inscripcio.mossenhoms.be

Gràcies i ens hi veiem el dissabte vinent

Clica la fotografia per veure el video


No hi ha resposta