07 ag. 2015

Pedraforca: Paco i Javier s’estrenen a alta muntanya

Publicat en 12:16 sota General

Un any pensant-hi en Paco, d’anar al Pedraforca. La fama de por a les altures, crec que més pel desconeixent i veure la confiança mentre grimpava, m’ha fet creure que la muntanya desperta a moltes persones aquella sensació de llibertat. I veure, en Javier, i la seva primera vegada a la vida a l’alta muntanya. El Pedraforca, no és molt alt i si molt bonic i amb un perfil característic. Bé, el 2015 he tornat a pujar al Pedraforca i per mi ja ve sent una tradició. La dificultat i el lloc, la tinc ben apresa i ja no em preocupa, i més quan de moment sempre he triat dies climatològicament adients per anar-hi. M’ha agradat anar-hi amb tots dos, donat que hem omplert molts moments agradables. Les vistes, impressionants i la sensació d’haver estat un dia genial. Gràcies amics!! Les fotografies són tant d’en Javier com pròpies, i quedaran com a record d’aquest dia.  Amb en Paco i en Javier, des d’un lloc on es pot apreciar la forma característica del Pedraforca  del mateix lloc, creativitat: (ft. Javier)  Canvi de sabatilles: ara les d’anar a la muntanya  Ultimant detalls per Gósol  Paco i Javier s’estrenen a l’alta muntanya.      I és bonica la planta, alhora que mortal si es menja. La Tora Blava millor no tocar-la  Instants de preocupació, que aviat estaran superats. En Paco en cap moment ha donat sensació d’inseguretat (ft. Javier)   Javier sembla nascut per la muntanya,  Impressiona la primera grimpada  En Javier, està abaix, per si no el veieu a la segona grimpada, camí cap al Pollegó Superior   Realment s’ho està passant bé  Paco i jo (ft. Javier)   I amb el seu pal de pescar, tot un invent d’en Javier (ft. Javier)  No em cansa pujar aquesta emblemàtica muntanya (ft. Javier)  (ft. Javier)   Moment de l’arribada al cim  (ft. Javier)        (ft. Javier)  veieu en Javier?, hi és.  … i ens fa una fotografia  (ft. Javier)  Tornaré!

No hi ha resposta