17 gen. 2009

Entrenament relaxant

Publicat en 8:00 sota General

Teníem incertesa de saber com influiria l’efecte mitja marató de Terrassa i els 5 qm. Memorial Santi Centelles al nostre retrobament habitual. Què dir de tots: sou impressionants. Veniu passi el que passi.

Hem derivat rumb el circuït més factible per deixar-nos energies per l’endemà, que és anar fins a Sant Vicenç de Verders. No s’han fet massa canvis, cosa que es nota i torno a insistir en la filosofia de no parar als encreuaments. Em deia un bon amic, que això de parar cada vegada de vegades no va massa bé i jo insisteixo que es pot portar ritme alt i als punts que tots coneixem anem sobre les nostres passes al final de grup i així fem costat a aquell que porta diferent velocitat.

Un nou mossenaire, l’Agustin, que venia de la ma de’n Juan Carlos. Sentia com li explicava en Juan Carlos, les virtuts dels grup i m’ha emocionat.


Avui hem baixat per on solem pujar. Una alternativa maca


Concentrats amb bones converses engegades


Parella d’amics, fent plans esportius: segur


Un bon grupet. L’Anna aquests dies ho està passant malament amb la fascitis plantar.


On estarien mirant i rient ?


Avui el grup de caminants, els he pogut retratar. Se m’ha escapat la germana de l’Anna i també en Mosqui. Ja ho arreglarem en properes jornades.
La Mari Pau, fidel als retrobaments.


Jordi Viñeta em deia que fa aproximadament un any que ve. De fet va ser l’Albert Ureta que el va informar de la nostra existència i sovinteja les trobades. És una persona que sempre ajuda a tothom i que té la virtut d’encomanar el seu bon humor. Li encanten les curses de muntanya i sobretot la Matagalls la fa cada d’any. Enguany vaig fer força quilòmetres amb ells dos i l’Antoni.
També m’ha dut a fer el meu primer tres mil d’alta muntanya. És un paràs: té família feliçment nombrosa.

No hi ha resposta