04 nov. 2023

Ca n’Ustrell amb en Carmelo Luque

Publicat en 18:48 sota General

Volem passar pel bosc de Can Deu i tenir un bon record de passar-hi rodejats d’amistats, com fem moltes setmanes. Fem una aturada a un lloc prou bonic com és ca n’Ustrell i immortalitzem el moment, com de fet fem sempre i de fa molts anys.

Volem dedicar l’entrenament a una persona inigualable que d’ençà que el vam conèixer, ha estat qui més ens ha fet riure amb una bona enciclopèdia d’acudits: en Carmelo Luque. Sabem del cert que aviat li receptaran que no corri més, per temes de salut i tot i que sempre que pugui ens vindrà a veure i qui sap si a caminar. Volem que faci tot allò que la prescripció mèdica el faci trobar bé i segur que trobarà una manera de posar gotetes de bon humor que sempre té. Molta sort, Carmelo i et desitgem tothom el millor per a tu. Moltes gràcies per haver donat tantes notes de qualitat al projecte d’entrenaments en grup a la que has participat cents de vegades. Forta abraçada de tots.

L’entrenament ens ha dut al bosc de Can Deu, i en Joan Forte ha ensopegat i ha hagut de caminar. A hores d’ara esperem que estigui del tot recuperat. Us recomanem veure el vídeo de la setmana i poder tenir la sensació que vau estar entrenant amb tots nosaltes. L’Eva ens ha fet les fotos de família

El mossenaires que caminen, fa setmanes que prova nous camins que en Mirabet ens va ensenyant, i en Crespillo ha fet de fotògraf i podreu gaudir d’un bon reportatge i del circuit al llarg del reportatge.

Gràcies a tothom per donar suport a aquest projecte i convidem a qui vulgui a provar aquesta manera d’entrenar.

Ja t’has apuntat?. Doncs ja trigues. Vinga, t’esperem a tu i a les teves amistats sempre. Ve apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be

Els germans Transi i Nico Burgos

Clica damunt aquesta imatge si vols veure el vídeo

No hi ha resposta