02 nov. 2023

Masia la Mateta, amb Mossenaires

Publicat en 18:10 sota General


Una manera de perdurar en el temps, és establint records gràfics, com entre tots anem fent. Un d’important és poder veure que un dels perquè el projecte d’entrenaments en grup ha estat tan llarg i de fa temps aquí al costat de Torre Mossèn Homs hi ha un lloc on durant trenta-un anys la gent es retroba una setmana i una altra per gaudir plegats del luxe de tenir racons tan bonics, i és que anar a la font de Can Roure i aturar-se per reagrupar-se a la Masia Can Torrella, i fer-se la foto de grup davant de la Masia la Mateta i fer un traguet a la font, veient com encara ens veu passar de tant en tant i ens podem escolta. Veureu com en Joan Forte ens mostra un racó dins el Cementiri de Matadepera on ve a reposar quan fa esport pels entorns i ens ho mostra, i l’Oriol ens diu que hi ha els seus avis.

Els Mossenaires que caminen, han anat fins a Ermita de Sant Julià d’Altura, i han gaudit durant uns sis quilòmetres d’una horeta i mitja d’autèntica caminada pels entorns, i ens ha guiat en Mirabet, que al final també ens farà fer, qui vulgui, estiraments.

Vull agrair-vos a tots com ajudeu al fet que una setmana més hem gaudit i ens queden ganes per tornar-hi.

Ens veurem dissabte vinent i pots venir totalment de franc: això sí, si vols ajudar als organitzadors, res millor que apuntar-se a http://inscripcio.mossenhoms.be

Gràcies!!! #SomMossenaires #DissabtesMossenaires
En Jordi ens ajuda amb les creus i noves inscripcions

Clicla damunt d’aquesta foto de l’Hugo i Jordi, per veure vídeo al Youtube

Fent estiraments abans de la sortida

https://cursainfancia.com/

Us volem recomanar la cursa d’aquests amics.

No hi ha resposta