16 nov. 2023

Font de Sant Josep, Font de la Gripia i Bassa del golf des de Can Mossenaire

Publicat en 19:07 sota General

Si és dissabte i són les 08:00 a Can Mossenaire et convidem a córrer i a caminar. La idea és fer una estona d’esport, el que ve a ser una horeta i un xic, però amb l’al·licient de fer-ho envoltat de bones converses i fent bones amistats. En Mirabet sempre ens troba una volta divertida, i avui ha vingut en Juanjo, amb qui vam encetar aquesta nova perspectiva i que està sent un èxit de què les dues colles entrenen a la mateixa estona, però els uns sempre caminant i els altres corrents i tant al començament com al final, ens retrobem i ens ho passem bé. Hi ha qui ens ve a provar, i s’adona que el projecte és sòlid i sempre sense cap compromís i sense demanar res a canvi, tan sols les ganes de sentir-se acollit per una gran família.

Continuem demanant que prèviament feu l’esforç d’apuntar-vos, per poder predir com pot ser la trobada i poder-vos enviar després personalment aquests records que avui podeu llegir. Bé, està tot dit.

La bassa del golf ha estat testimoni del nostre pas i els caminants han anat per Matadepera, travessant per la llera la riera de les arenes fins a l’escola Joan Torredemer Canela. Els dos circuits els podreu veure i baixar-vos-el en aquest reportatge.

Informem que en Carmelo ens diu que està recuperant-se i que pensa venir a caminar aviat, com avui ha fet en Juanjo, després d’uns dies de recuperació.

Tenim com sempre les inscripcions totalment de franc pel dissabte vinent, i ens agradarà que t’apuntis. Gràcies

http://inscripcio.mossenhoms.be


Juanjo i Gus

 

Clica la foto si vols veure un video i engega l’alataveu si vols escoltar música

Jordi, José Luís, Wester. Mirabet

No hi ha resposta