15 març 2023

Mossenaires per un tub

Publicat en 18:48 sota General

Ens fa molta gràcia quan passeu per dins un tub i quan a més ho feu aprofitant el ressó que feu al passar. També estrenàvem el circuit nou, que passa per sota l’autopista i ens retratarem amb un conill que algun grafiter ha fet, molt acolorit i que ens dona un toc diferen a aquest entrenament. Aquest camí d’avui, a la part que ens durà fiins la hípica, és la primera vegada que Mossenaires hi passa.

Els caminants també han innovat. Quan ve en Mirabet, sempre es treu algun recorregut nou de la txistera. I sempre el més important és gaudir de bones converses mentre fem aquesta caminada matinal de tots els dissabtes. Van venint amigues i amics nous cada setmana i també de fa temps com l’Emilio i la Júlia, i en Xavi i la Rosa, Joan Antoni que feia molt de temps que no vèiem. Ben retrobats.

Com anem dient aquests dies, estem fent una noca comanda de samarretes, i al moment que en tinguem suficients de demanades, tancarem la comanda. No perdis la teva i demana-la, per no quedar-te’n sense. Fes-ho al següent formulari: http://samarreta.mossenhoms.be

Gràcies per seguir-nos, per llegir-nos i per fer gran el nostre projecte d’entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs, de caminar i córrer.

Emílio i Júlia

Clica aquí per veure el vídeo


No hi ha resposta