22 març 2023

Caminem i entrenem en grup

Publicat en 19:13 sota General

Noves amigues i nous amics es venen a estrenar a Can Mossenaire avui, i esdevenen Mossenaires nous, i us donem la benvinguda i esperem que aneu repetint. Cada setmana i tornem a gaudir de la vostra companyia, i els que corren han fet uns deu quilòmetres i els que caminen uns cinc. Tornem a estar satisfets d’haver entrenat en grup i a la sortida hem anunciat que anem recollint el vostre encàrrec de samarreta, que estem a punt de demanar. Darrers dies per fer la teva reserva per aquesta comanda. També hem dit que la setmana vinent, a Can Mossenaire hi haurà una cursa organitzada per l’alumnat de l’institut Cavall Bernat, i algun de nosaltres farem les dues coses: primer farem el de cada setmana i llavors anirem a fer la primera edició de la Cursa de mossèn Homs. Ja us explicarem què tal ens va.
Aquesta setmana hem vist que a la zona que sempre aparquem, dissabte vinent, segurament hi haurà restriccions, per la qual cosa recomanem que vingueu amb prou temps per poder aparcar.

Bé, ja us podeu apuntar al lloc de sempre i si encara no has fet el teu encàrrec de samarreta, aprofita ara per fer-ho. Ens veiem el dissabte vinent i t’agraïm la teva atenció.

Encàrrec de samarreta:  https://samarreta.mossenhoms.be
El nostre bandera, en Jordi fent un bon desplegament,
clica per veure vídeo

No hi ha resposta