09 març 2023

Els 6 revolts

Publicat en 19:36 sota General

El circuit més llarg que fem és aquest, fer els sis revolts i pujar fins al Turó de les Roques Blanques ens causa respecte, i ha estat genial ho en forma que us hem vist. Sempre, no hi pot faltar el reportatge fotogràfic, que ens farà reviure l’entrenament i fer la foto de record al capdamunt, des del mirador, tot i que mirant llarg hi veiem calitja, però es pot allargar lluny. Ens trobem unes amistats i alhora Mossenaires just a dalt, com la Juani, Susanna i Isa.

El Mossenaires que caminen, han anat al torrent de Gotelles i realment deien que està bastant intransitable, tot i ser bonic. Les fotografies ben “macotes”.

Podreu veure ambdós circuits al llarg del reportatge.

Rebem fotografies de la Carme, Miguel i Manuel, José de diferents activitats durant la setmana i us animem que envieu si feu alguna activitat esportiva, per publicar-ho als reportatges Mossenaires

També aprofitem per dir-vos que com que hi ha amigues i amics, que poden voler alguna samarreta de recanvi Mossenaire, o bé algú que no en tingui i la vulgui, hem fet un formulari que quan tinguem un mínim de demanades les encarregarem. Un passem el link https://samarreta.mossenhoms.be


Clica aquests foto per veure el vídeo amb música


No hi ha resposta