02 març 2023

Mossenaires #visitsabadell

Publicat en 19:16 sota General

Hem fet dos recorreguts habituals, caminants i corredors i destaquem que el grup de caminar va a l’alça. Se’ns fa evident que la colla creix i segur que encara ho farà més, donat que es respira un ambient fantàstic. Enhorabona!!

Els que hem anat a córrer, avui ha estat un passeig pel bosc de Can Deu i hem passat per llocs molt bonics i com són els voltants ben cuidats de Ca n’Ustrell i que ja n’havíem parlat que alberga una empresa que es dedica a la producció i venda directa de verdura i fruita ecoartesanal de temporada; oferint així, un producte d’alta qualitat per una alimentació bona, saludable i respectuosa amb el medi ambient.

També quan passem per Sant Julià d’Altura, hem destacat que hi ha un pal selfie per tothom “take your selfie” que ens proposa posar la nostra foto a Instagram animant al món visitar Sabadell posant el hashtag #visitsabadell @sbdturisme i de fet durant trenta anys #Mossenaires ha unit amb el seu esport les dues grans cocapitals #Sabadell i #Terrassa
Els caminants han fet una bona caminada pels Plans de Can Bonvilar, i com dèiem amb una colla ben gran.
Vull agrair la vostra atenció i seguiment i instar-vos a venir i apuntar-vos per poder preparar millor la trobada a http://inscripcio.mossenhoms.be
 

No hi ha resposta