23 febr. 2023

Mossenaires a l’aplanadora

Publicat en 19:27 sota General

Setmana important i d’aniversari. Sí. Si fem comptes, aquesta setmana fa trenta anys que de forma constant i continuada, el projecte d’entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs de dissabtes a les 08:00 està en funcionament, i a on hi han passat moltes amigues i amics i a on han sorgit bones amistats i n’estem molt contents de tot el que hem compartit. Ara continuem i ens continuem trobant una bona colla i ho fem amb les dues modalitats: la de caminar i la de córrer i compartint cada setmana, tan bones converses i que quedarà reflectit amb el reportatge gràfic que ens agrada compartir. Gràcies als que ho feu possible.

Els que correm, hem fet aquell recorregut que ens fa enfilar a la màquina aplanadora de la carretera N150 i on fem la fotografia de record.

Els caminants s’han divertit entortolligant-se per camins que podreu veure al llarg d’aquest reportatge.

Si us fa cosa venir, sapigueu que tothom és ben rebut i ens agradarà conèixer-te. No tinguis dubte en venir a fer un bon entrenament en grup, que durarà poc més d’una horeta. Si t’apuntes prèviament, ens ho facilites als que dissenyem la trobada i sempre ens va molt millor. El lloc és a http://inscripcio.mossenhoms.be

Si no t’apuntes, també pots venir i t’apuntarem a la sortida nosaltres mateixos. Gràcies per la teva ajuda.


No hi ha resposta