21 set. 2022

Fem una hora i escaig d’esport

Publicat en 18:25 sota General

Setmana del Matagalls i on sabem que a força Mossenaires a la tarda els espera un impressionant repte i als que des d’aquí esperem que sigui una experiència positiva, La Travessa Matagalls-Montserrat és una caminada de resistència no competitiva, tot i que és cronometrada, que organitza anualment el Club Excursionista de Gràcia des de 1972. La travessa discorre per camins de muntanya entre la serralada del Montseny i el massís de Montserrat. A partir del 2015 es surt des de El Brull, fins al 2014 es sortia de Coll Formic, al peu del Matagalls i l’arribada és al davant del Monestir de Montserrat.

L’objectiu consisteix a realitzar en menys de 24 hores el recorregut que cobreix una distància que varia segons l’any, en les darreres edicions entre 81,4 km i 87,1 km.

 

També ens ha tornat de vacances en Juanjo Fernández, que va ser amb qui vam fer possible des d’un bon començament el nou projecte de combinar dos grups: el que surt a caminar i en paral·lel el que surt a córrer. Bona retrobada i ens ha enviat el track corresponent. Agraim també en Josep Vandallós, que va agafar la responsabilitat de portar el grup, i que reb l’ajut de tots el caminants i del que sabem que s’ho passen molt bé, fent una horeta de caminada cada setmana. Gràcies !
 
Els que hem corregut, ho fem per la zona de Torrebonica, veient boniques oliveres i camins entretinguts, prèviament passant per l’abandonada masia de Can Molló, i per Grípia ens dirigirem a Torrebonica i per la zona, i pels plans de Can Canya immortalitzarem el moment amb l’esperada fotografia de grup. Segur que ha estat un nou dia divertit per tothom. Gràcies pel vostre seguiment i ja us podeu apuntar pel dissabte a http://inscripcio.mossenhoms.be

Juanjo ha retornat de les seves vacances

Clica el vídeo

 

 

No hi ha resposta